Rusia dhe Ukraina shkëmbejnë robërit e luftës

schedule18:49 - 1 Prill, 2022

schedule 18:49 - 1 Prill, 2022

Rusia dhe Ukraina kanë shkëmbyer robërit e luftës gjatë ditës së premte.

Aktualisht janë 86 ushtarë Ukrainës të cilët ishin kapur nga ushtria ruse, të cilët janë kthyer në vendin e tyre.

Mes robërve të kthyer janë edhe 15 gra.

Ndërkohë zv.kryeministrja e Ukrainës ju ka bërë thirrje ushtarëve të tjerë që vijojnë ende të jetë robër lufte që të qëndrojnë fort, pasi shumë shpejt secili prej tyre do të shkojë një shtëpi.

“Dëshiroj t’u drejtohem të gjithë njerëzve tanë që janë ende të burgosur. Ne do të luftojmë për secilin prej jush dhe do t’ju sjellim në shtëpi”, tha Iryna Vereshchuk.