Rusët dhe serbët protestojnë kundër anëtarësimit të Irlandës në NATO

schedule22:18 - 9 Gusht, 2022

schedule 22:18 - 9 Gusht, 2022

Anëtarët e komunitetit rus dhe serb të Irlandës protestuan në Dublin kundër NATO-s.

Të shtunën, më 6 gusht, rusët dhe serbët e Irlandës protestuan në Dublin kundër rrugës aktuale që shteti irlandez duket se do të ndjekë për sa i përket anëtarësimit në NATO.

Demonstrata u mbajt në rrugën O’Connell, rrugë kryesore e Dublinit, përballë Zyrës së Përgjithshme të Postës. /Express/