Rruga “Kongresi i Manastirit” me rrjet të ri kanalizimesh

schedule10:43 - 26 Dhjetor, 2018

schedule 10:43 - 26 Dhjetor, 2018

Përveç investimeve për përmirësimin e rrjetit të ujit të pijshëm, kësaj here UKT ka investuar në rrjetin e ri të kanalizimeve në rrugën “Kongresi i Manastirit”, duke i dhënë fund problemeve të banorëve të kësaj zone.

Ndërmarrja e UKT ka ndërmarrë një sërë investimesh në rrjetin e ujit të pijshëm dhe kanalizimeve, duke shtuar sasinë dhe cilësinë e ujit të pijshëm, si dhe duke shmangur përmbytjet në periudhën e reshjeve.