Rama: Objektivi i PS-së është 88 mandate në zgjedhjet e 25 prillit

schedule18:56 - 8 Mars, 2021

schedule 18:56 - 8 Mars, 2021

Partia Socialiste synon 88 mandate në zgjedhjet e 25 prillit. Kryeministri Edi Rama teksa prezantoi objektivat në cdo qark, deklaroi se Partia Socialiste ka si synim bazë 78 mandate dhe maksimal 88 mandate.

“Tani dua tu bëj një prezantim të objektivave bazë dhe maksimalë të skuadrave qark për qark, objektivi minimal është që rezultati që kemi arritur me numrin e deputetëve në parlament në 2017 të mos bjerë, ky është minimal. Objektivat bazë do i nxjerr qark për qark;

Shkodër

Objektiv bazë 4 mandate, maksimal 5

Kukës

Objektivi bazë dhe maksimal 2 mandate

Lezhë

Objektivi bazë 3 mandate dhe maksimal 4

Dibër

Objektivi bazë dhe maksimal 3 mandate

Durrës

Objektivi bazë 8 mandate dhe maksimal 9

Tiranë

Objektivi bazë 19 dhe maksimal 20

Elbasan

Objektivi bazë 8 mandate, maksimal 9

Fier

Objektivi bazë 10 mandate, maksimal 11

Berat

Objektiv bazë 5 mandate dhe maksimal 6

Korçë

Objektiv bazë 6 mandate dhe maksimal 7

Vlorë

Objektivi bazë 8 mandate, maksimal 9

Nëse e shohim përmbledhjen ne kemi objektiv bazë që të arrijmë 78 mandate dhe maksimal 88 mandate” tha Edi Rama.