Pse janë femrat e bukura beqare?

schedule14:20 - 16 Tetor, 2020

schedule 14:20 - 16 Tetor, 2020

Ka artikuj, teori dhe ide të panumërta ku të gjithë po përpiqen t’i përgjigjen misterit të kësaj bote që nuk ekziston më: pse janë gratë e bukura vetëm? Si në shumicën e mistereve, nuk ka përgjigje të qarta për këtë enigmë të përjetshme.

Në këtë çështje të pazgjidhur, ne do të përpiqemi të japim përgjigje në përvojën e thellë dhe kjo sepse ne jemi të rrethuar nga gra që nuk janë vetëm të bukura, por janë gjithashtu të zgjuara, të mprehta, qesharake me një ndjenjë të vetë-sarkazëm dhe mbi të gjitha gratë që vënë këmbë në tokë dhe jo në re. Ato i kanë të gjitha dhe për të mos u keqkuptuar, jo vetëm bukurinë, megjithatë janë akoma beqare.

Këto gra po përparojnë në karrierën e tyre, ato janë shoqe të mira dhe kanë vetë-njohje. Fatkeqësisht, disa herë atyre u është dashur të përgjigjen në pyetjen më të bezdisshme në botë, e cila nuk është askush tjetër përveç “Pse je vetëm”. Ja cilat janë arsyet!

Ajo nuk pranon të dalë në një takim që nuk ka të ardhme

Këto gra nuk do të humbin kohën dhe energjinë e tyre për të dalë me një burrë me të cilin nuk e shohin veten për një kohë të gjatë. Ato ndihen si humbje kohe. Sigurisht, kjo nuk do të thotë që ato nuk interesohen aspak, ato thjesht nuk duan të bëjnë diçka mediokre. Në vend të kësaj ato do të preferojnë të punojnë në palestër ose të bëjnë ndonjë maskë bukurie. Ato janë selektivë me fjalë të thjeshta.

Kuptimi nuk është në seks

Ne mund të mos e pranojmë të gjithë, por e vërteta është se brezi ynë është i njohur me seksin rastësor, marrëdhënien e lirë, domethënë seksin që “nuk lidh me askënd”. Por një grua me karakteristikat e përmendura më sipër, nuk do të nënshtrohet asnjë lloji thjesht për të bërë seks. Kjo është diçka që bie ndesh me parimet dhe bindjet e saj. Ajo preferon të bëjë seks me dikë për të cilin do të ketë ndjenja.

Ajo nuk po kërkon një burrë për të mbushur boshllëqet e saj

Në një moshë të re, ne instinktivisht përqendrohemi në disa fusha të jetës sonë. Kjo listë zakonisht përfshin: karrierën, familjen, shëndetin, marrëdhëniet romantike dhe miqtë. Po sikur një sektor të kthehet mbrapsht? Gruaja me karakteristikat e mësipërme nuk do t’i lyejë me të zeza dhe as nuk do të stresohet. Jeta e saj është e plotë dhe ajo nuk do të nënshtrohet presionit të kohës për tu pajtuar dëshpërimisht me diçka që nuk i thotë absolutisht asgjë.

Ajo duket se i ka të gjitha

Kjo deklaratë mund të jetë e diskutueshme, por është e vërtetë. Burrat nuk janë budallenj. Kur një burrë takon një grua të tillë ai e kupton që ajo është e rëndësishme. Ai nuk do të gjejë ndonjë disavantazh për ta fajësuar atë pas dy javësh. Ajo ka bukuri, një mendje dhe një personalitet të ndritshëm. Takimi me një grua që mund të jetë gruaja e ardhshme mund të trembë një burrë. Kjo e bën atë të mendojë nëse dëshiron të angazhohet apo jo. Kështu që fatkeqësisht për këtë grua, shumica e burrave janë “pak” para saj.

Ai e di shumë mirë se çfarë dëshiron

Ajo ka mësuar shumë nga e kaluara dhe e di shumë mirë se çfarë dëshiron në të ardhmen. Ajo është lodhur duke bërë “përjashtime” sepse burrat ende qëndrojnë me nënën e tyre dhe duket se e shijojnë atë. Ajo dëshiron dikë të pavarur, të suksesshëm dhe të lumtur, ashtu si ajo! Lista e burrave që nuk i kanë këto karakteristika është vërtet e gjatë, por ajo nuk ka ndërmend ta negociojë atë ose të shtojë ujë në verën e saj. Ajo nuk pranon të bëjë kompromis. l.k/abcnews.al