Pse gratë që dalin me burra më të rinj janë më të lumtura

schedule21:35 - 15 Qershor, 2021

schedule 21:35 - 15 Qershor, 2021

Shumica e grave martohen me burra që janë 1-3 vite më të vjetër, duke besuar se është gjëja më e mirë për ta. Por, një studim ka treguar se gratë që dalin me burra më të rinj, priren të jenë më të lumtura.

Në studimin, ku morën pjesë 200 gra, u zbulua se ata që kishin një lidhje me një burrë rreth 10 vjet më të ri ishin më të lumtura.  Ata ishin gjithashtu më të përkushtuara në marrëdhëniet e tyre në krahasim me gratë që dilnin me burra të moshuar ose afër moshës së tyre.

Një studim sugjeron që gratë që shoqërohen me burra të rinj janë më të lumtura në marrëdhëniet e tyre

Studimi gjithashtu tregon se gratë më të vjetra mund t’i bëjnë dhe burrat të lumtur. Ekspertë të tjerë kanë shtuar se këto çifte kanë pajtueshmëri, pjekuri më të mirë dhe madje mund të jenë prindër më të mirë. /abcnews.al

Një studim sugjeron që gratë që shoqërohen me burra të rinj janë më të lumtura në marrëdhëniet e tyre