Produkti shtëpiak që do t’i bëjë qerpikët tuaj më të trashë dhe më të gjatë

schedule09:43 - 28 Dhjetor, 2020

schedule 09:43 - 28 Dhjetor, 2020

Cila grua nuk dëshiron të ketë qerpikë të gjatë dhe të trashë? Por për këtë nuk janë të gjithë “me fat”, megjithatë ka disa mënyra për t’i bërë.

Përveç rimelit ose qerpikëve të rremë, mund t’i bëni më të gjatë me një material që keni në shtëpi dhe vitet e fundit ka fituar terren të konsiderueshëm si produkt i bukurisë natyrore.

Arsyeja për vajin e kokosit:

E vetmja gjë që duhet të bësh është të marrësh një shtupë pambuku të zhytur në vaj kokosi. Pastaj vendosni qerpikët, ashtu si bëni me bojë për vetulla.

Në këtë mënyrë, qerpikët jo vetëm që do të shumohen, por do të bëhen më të shëndetshme dhe më të forta. Mund të aplikoni vaj kokosi 2 herë në javë. l.k/abcnews.al