Përgjithmonë beqarë, cilat shenja të Horoskopit do të ishin më të lumturat

schedule18:40 - 30 Tetor, 2021

schedule 18:40 - 30 Tetor, 2021

Është e pamohueshme që një marrëdhënie e shëndetshme mund të evoluojë jetën tuaj në shumë mënyra. Megjithatë, jo të gjithë po kërkojnë të kenë dikë me të cilin të plaken. Jeta beqare është shpesh e vështirë, por liria dhe pavarësia që ecin paralelisht me të janë po aq të kënaqshme sa të kesh një lidhje.

Madje ka disa shenja të Horoskopit që e duan fazën e tyre të vetme dhe kërkojnë të kenë hapësirën e tyre për të eksploruar se kush janë në të vërtetë. Takimet e rastësishme kanë një dozë aventure për këto shenja të horoskopit dhe nuk do mërziten nëse një flirtim nuk kthehet në diçka më shumë. Pyes veten nëse jeni një prej tyre? Kontrolloni më poshtë.

Luani

Nuk ka asgjë për të dashur më shumë sesa të jesh qendra e universit. Edhe nëse shpesh përshkruheni si egoist, por si një Luan i avancuar, ju e njihni veten mjaft mirë për të kuptuar se keni nevojë për vëmendje të mjaftueshme, ndoshta më shumë sesa mund të japë vetëm një partner. Të qenit i lirë nga çdo angazhim ju lejon të shijoni qasjen romantike nga shumë njerëz të ndryshëm. Për sa kohë që qëndroni të sinqertë me ta dhe mungesa e vullnetit për të qenë të rregullt, nuk ka asgjë të keqe të kërkoni lirinë tuaj.

Peshqit

Shenja juaj e horoskopit dihet se ka imagjinatë të pakufizuar dhe punon me instinkt. Ju jeni një shpirt krijues që është thellësisht i lidhur me botën tuaj të brendshme dhe pëlqen të kalojë kohë vetëm, aq sa është e lehtë të humbisni në mendimet tuaja, ëndrrat tuaja dhe projektet e ndryshme. Me kaq shumë për të pasur në jetën tuaj (për të qenë të saktë në kokën tuaj) nuk po kërkoni shoqëri aq sa një shenjë shoqërore. Nuk është se nuk ju pëlqen të përfshiheni me njerëz, por duhet të keni një lidhje joreale me dikë që të tërhiqni vëmendjen tuaj dhe ta mbani atë. Për këtë arsye mund t’ia kushtoni jetën pasioneve tuaja dhe të mos ju mungojë të keni një partner.

Virgjëresha 

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, ju jeni duke ndjekur idenë e vetmisë që nuk ekziston. Jeni të vetëdijshëm për veten dhe rrallë jeni të interesuar të dilni me dikë që nuk i plotëson standardet tuaja (pothuajse) të pamundura. Ju e keni mësuar rëndësinë për të shijuar jetën tuaj beqare që në moshë shumë të vogël. Nga këndvështrimi juaj, nuk ka kuptim t’i jepni kohën dhe energjinë tuaj dikujt nëse nuk jeni të sigurt se kjo do të vazhdojë. Fatkeqësisht, kjo ngurtësi shpesh do të thotë që të kaloni shumë situata romantike në pritje të “njërit”. Edhe nëse e dini thellë se nuk do ta gjeni këtë dikë që është i përsosur në gjithçka, ana juaj romantike dëshiron ta provojë.

Nëse përjashtoni stigmën sociale që ekziston për ata që janë vetëm, është një fazë që mund të ketë të njëjtat përfitime si të jesh në një marrëdhënie. Nëse personaliteti juaj vlerëson pavarësinë, lirinë dhe kohën me veten, ka mundësi që të jeni vetëm dhe ta shijoni atë. Vazhdoni ta bëni atë./abcnews.al