Përballja me Neptunin/ Pse duhet të kenë kujdes shenjat e Horoskopit

schedule11:26 - 15 Shtator, 2023

schedule 11:26 - 15 Shtator, 2023

Dita e sotme është plot kontraste, ku ka shumë ngjarje pozitive astrologjike, por po aq janë ato që do të na shqetësojnë. Për të filluar me më të rëndësishmen dhe më të këndshmen, planeti Mërkuri është kthyer në rrugën e duhur dhe duke sjellë favore në jetën tonë të përditshme. Komunikimi më i mirë, transporti më i mirë dhe përgjithësisht më pak probleme dhe vonesa do të jenë në program.

Megjithatë, nuk është ende koha për të qenë të vetëkënaqur. Dhe kjo sepse ne kemi një Hënë të Re që ndodh në agim në shenjën e Virgjëreshës dhe formon një treshe me Jupiterin, Uranin dhe Plutonin. Përtej trekëndëshit, megjithatë, ai gjithashtu formon një aspekt kontrasti me Neptunin.

Pra, ndërkohë që nga njëra anë kemi zhvillime pozitive dhe afatgjata për pothuajse të gjitha shenjat, kemi edhe këtë kundërshtim me Neptunin, të cilit duhet t’i kushtojmë vëmendje.

Një pamje e tillë e kontrastit kërkon vëmendje të veçantë, pasi mund të mjegullojë linjat midis logjikës dhe imagjinatës. Nuk do të dimë se çfarë të besojmë, mund të ketë disa mashtrime dhe në përgjithësi, mund të ketë më shumë tension, prirje për papritur dhe pakujdesi, dhe në çdo rast prirje për padurim dhe mungesë mirëkuptimi.

Mos harroni gjithashtu se Neptuni na sjell në kontakt me anët më të dobëta dhe më të pafuqishme të vetes, na bën më të ndjeshëm ndaj dhimbjes së të tjerëve. Ajo shënon gjithashtu një kohë kur ne mund të mos dimë se çfarë duam, mund të kemi prirje ikjeje apo edhe varësi të rrezikshme. Së fundi, kini kujdes sepse mund të përfshihemi në histori dashurie apo financiare në rrugë pa krye./abcnews.al