Paloka në ABC News

schedule14:21 - 26 Shtator, 2017

schedule 14:21 - 26 Shtator, 2017

Në studion e ABC News nënkryetari i PD-së, Edi Paloka tregoi drejtimet e analizës dy mujore në bazë për të mësuar funksinimin e skemës së shit-blerjes së votës dhe shkaqet se pse zgjedhësit nuk dolën për të votuar më 25 qershor.