Një tripleks bosh apo një apartament të arrestuar? Çfarë zgjodhi klienti sot në “Habitus”

schedule21:41 - 19 Nëntor, 2020

schedule 21:41 - 19 Nëntor, 2020

Sfida e kësaj jave në Habitus, vjen mes Taulantit, i cili përfaqëson Remax Koncept dhe në anën tjetër do të jetë Ina me Bekimin nga Remax Vizion.

Do t’i prezantojnë Almendit dy prona të integruara në komplekse rezidenciale dhe klienti i tyre do të ketë mundësinë të zgjedhë mes një tripleksi bosh, të cilin mund ta arredojë në Prestige Home, ose mund të zgjedhë një apartament të arreduar.

Të shohim cilin do të kualifikojë juria.