Një ide gjeniale për të bërë pantofla me një triko të vjetër

schedule14:43 - 26 Nëntor, 2021

schedule 14:43 - 26 Nëntor, 2021

Gjërat që duam më shumë dhe krenohemi para të gjithëve janë ato që i bëjmë vetë dhe për të cilat bëjmë shumë përpjekje. Pikërisht në gjëra të tilla kënaqemi më shumë, sidomos kur bëhet fjalë për pantofla të ngrohta për shtëpinë.

Domethënë, thelbi i këtij truku është që pantoflat prej gome që keni veshur gjatë gjithë verës, t’i ktheni për dimër me vetëm një truk të thjeshtë. Gjithçka që ju nevojitet është një pulovër e vjetër. Shikoni videon dhe përgatituni për punën krijuese.