Një apartament në Gjirin e Lalëzit apo në Tiranë? Cili ishte më bindës sot në “Habitus”?

schedule21:01 - 24 Dhjetor, 2020

schedule 21:01 - 24 Dhjetor, 2020

Në emisionin e sotëm “Habitus” pati një sfidë të fortë mes Krenarit dhe Eltonit.

Sfida lidhej me prezantimin e një apartamenti me profil të ndryshëm. Njëri ishte apartament pushimi në Gjirin e Lalëzit dhe tjetri një apartament për banim në Tiranë.

Për të zbuluar detajet e kësaj përballjeje dhe përzgjedhjen e klientëve, ju ftojmë të ndiqni episodin e plotë të “Habitus”, të mbrëmjes së sotme: