Newsroom, (21/05/2023)

schedule19:41 - 21 Maj, 2023

schedule 19:41 - 21 Maj, 2023

Edicionet informative ne ABC News. Zhvillimet më të fundit të aktualitetit, politikes, kultures, sportit, rajonit dhe botes do të vijnë tek ju për rreth 60 minuta.

Temat kryesore e ditës do të zgjerohen gjithshtu përmes analistëve apo ekspertëve të njohur në studio.