Newsroom, (16/04/2023)

schedule14:27 - 16 Prill, 2023

schedule 14:27 - 16 Prill, 2023

Edicionet informative ne ABC News. Zhvillimet më të fundit të aktualitetit, politikes, kultures, sportit, rajonit dhe botes do të vijnë tek ju për rreth 60 minuta. Temat kryesore e ditës do të zgjerohen gjithshtu përmes analistëve, apo ekspertëve të njohur në studio.{chr10Edicionet informative çdo ditë në ekranin e ABC News.