Nëse keni flokë të hollë, mos i bëni këto gjëra!

schedule23:16 - 29 Janar, 2021

schedule 23:16 - 29 Janar, 2021

Flokët e hollë janë të vështira për t’u menaxhuar dhe ju mund të mendoni se nuk do të jeni kurrë në gjendje të merrni vëllimin që dëshironi. Shumë faktorë, si stresi dhe dieta e dobët, mund të vënë në rrezik fijet e dobëta, por mënyra sesi kujdeseni për flokët tuaj mund të jetë sabotim i gjithë procesit gjithashtu. Ne e dimë nga përvoja se flokët e imët do të qëndrojnë ashtu, pa marrë parasysh sa produkt përdorni. Abcnews.al do të ju tregojë gabimet e zakonshme që pengojnë flokët tuaj të bëhen voluminoze.

  • I kapni kur i keni të lagura
  • Përdorni vajëra të ndryshëm
  • Nuk përdorni produkte stiluese për flokët
  • Nuk i lyeni, por mbani ngjyrën natyrale
  • Nuk përdorni kondicioner
  • Po përdorni pudër mbuluese
  • I lini flokët të rriten shumë./e.b-abcnews.al