Ndryshon ora. Akrepat shtyhen me 60 minuta mbrapa

schedule16:03 - 28 Tetor, 2017

schedule 16:03 - 28 Tetor, 2017

Akrepat e orës do të ndryshojnë nesër ditën duke u shtyrë me 60 minuta mbrapa.Lëvizja e akrepave bëhet duke u gdhirë e diela, në orën 03:00 të mëngjesit. Ky fenomen ndodh dy herë në vit: në javën e fundit të tetorit dhe në të dielën e fundit të marsit, kohe kur ora shkon para.