Muzikë “në kupë të qiellit” Shqipëria me orë policore, por të rinjtë nga BE thyejnë çdo rregull në bregdet

schedule20:21 - 10 Shtator, 2021

schedule 20:21 - 10 Shtator, 2021

Teksa e gjithë Shqipëria nga datat 1 shtator, është e detyruar të mbyllet në orën 23:00, si pasojë e vendimit të komitetit teknik për shkak të situatës covid-19, e kundërta ndodh me qindra të rinj që kanë ardhur nga vende të ndryshme të Europës me kamper dhe rulot buzë detit Adriatik në fshatin Vilë.

Gazetari i ABC, Aldo Kozarja, raporton se gjatë një vëzhgimi të bërë pranë kësaj zone edhe pse ora shënonte 02:00 e mëngjesit, këta persona siç shihet qartë në pamje, jo vetëm muzika por dhe thyerja e orës së karantinës në këtë orë është evidente në çdo aspekt.

Madje shkelësit e ligjit ruhen edhe nga policia dhe monitorohen prej së largu edhe nga shërbimi zjarrfikës, për të pushuar në Shqipëri që mësa duket për të pasur liri duhet të jesh shtetas i Bashkimit Europian dhe jo shqiptar. /abcnews.al/