Mos e bëj gabimin që bën të tjerat! Shfrytëzo këtë muaj për të mirën e shëndetit tënd!

schedule11:12 - 1 Tetor, 2022

schedule 11:12 - 1 Tetor, 2022

Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit është një fushatë vjetore ndërkombëtare që synon të shpërndajë informacion dhe të edukojë njerëzit për rëndësinë e shëndetit të gjirit, për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit te gratë dhe vajzat në të gjithë botën.

Aktualisht nuk ka njohuri të mjaftueshme për shkaqet e kancerit të gjirit, ndaj zbulimi i hershëm i sëmundjes mbetet guri themelor i kontrollit të kancerit të gjirit,kur zbulohet herët, ekzistojnë mundësitë që kanceri i gjirit të shërohet.

Qendra e Gjirit në Spitalin Amerikan është e vetmja qendër në vend me fokus patologjitë dhe tumoret e gjirit.

E përbërë nga mjekë të specializuar, Qendra e Gjirit ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për diagnostikim, ndërhyrje dhe ndjekje të pacienteve që zbulohen me tumor të gjirit.

Spitali Amerikan, përqafoje jetën!