Modelet e iPhone që u “vranë” nga Apple

schedule12:18 - 5 Nëntor, 2020

schedule 12:18 - 5 Nëntor, 2020

Apple i ndan pajisjet e saj në dy kategori, produkte klasike dhe ata që kanë dalë në “pension”. Produktet klasike përfshijnë artikuj që nuk kanë qenë në shitje për më shumë se 5 vite dhe më pak se 7 vjet.

Megjithatë, ka disa modele që nuk kanë dalë në treg për më shumë se 7 vjet. Cilat janë modelet e Iphone që u lanë të “vdesin”?

iPhone 4

iPhone 4S

Iphone 5

iPhone 5C

iPhone 3GS