Patatet janë një ushqim i lehtë dhe i shpejtë qoftë për drekë, qoftë për darkë. Mund të mos keni sukses, por mund t’i bëni të freskëta, si rezultat i së cilës do të mbeteni të kënaqur.
Ekziston një mënyrë e skuqjes, e konsideruar si amerikane që sigurisht do t’ju bëjë të harroni atë që keni ditur dhe do të përmirësojë shijen e skuqurave tuaj. Është e thjeshtë dhe e lehtë.
Fshijini mirë patatet me letër kuzhine që të thahen plotësisht dhe hidheni në vaj të ftohtë. Pastaj ndizni nxehtësinë dhe prisni të skuqen për rreth 20-25 minuta.
Për një shije edhe më të veçantë, provoni të hidhni 1/4 qepë në tigan, 5 minuta para se të përfundojë skuqja për të marrë aromën. Pasi të nxirrni patatet nga tigani, gjithmonë i thani ato nga vaji me letër të trashë kuzhine. l.k/abcnews.al