Me vetëm 50 kilometra të kaluara, shitet në ankand Honda S2000

schedule16:50 - 25 Nëntor, 2020

schedule 16:50 - 25 Nëntor, 2020

Honda S2000 do të dalë në ankand në janar të vitit të ardhshëm dhe historia e kësaj makine është jashtëzakonisht interesante.

Hedi Sirinkone bleu këtë makinë në Nju Jork, dhe në atë kohë i kishte vetëm 38 km të kaluara, dhe më vonë kaloi vetëm 16 km me të.

Rreth njëzet vjet më vonë, ai vendosi të shesë makinën dhe ajo do të dalë në ankandin “Mecum Auctions” midis 7 dhe 17 janarit 2021.

Hedi Sirinkone do të donte që makina të shitej për 150,000 dollarë dhe sipas parashikimeve të caktuara, ajo mund të marrë “vetëm” 70,000 dollarë. l.k/abcnews.al