Mblidhen Emergjencat Civile në Gjirokastër

schedule15:23 - 18 Tetor, 2018

schedule 15:23 - 18 Tetor, 2018

Drejtorit të Përgjithshëm të Emergjencave Civile, Haki Çako mblodhi Shtabin e Emergjencave në Gjirokastër. Në mbledhjen e organizuar në Prefekturë, ku morën pjesë prefekti Astrit Aliaj dhe kryetarja e bashkisë Zamira Rami, u fol për masat e para për përballimin e stinës së dimrit. Çako e cilësoi Gjirokastrën si një zonë e rrezikshme e vendosur në hartën e Emergjencave Civile me të kuqe, kryesisht për shkarjet masive. Nga ana tjetër prefekti Aliaj dhe bashkiakja Rami paraqitën zonat e më me rrezik nga përmbytjet dhe shkarjet./abcnews.al