Mbledhja e qeverive Kosovë-Shqipëri në Prishtinë, gazetarja e ABC zbulon detaje, kritike marrëdhënia e Ramës me Vuçiç

schedule12:00 - 20 Qershor, 2022

schedule 12:00 - 20 Qershor, 2022

Sot është duke u zhvilluar mbledhja mes dy qeverive Kosovë Shqipëria në Prishtinë.

Gazetarja e Abc, Linda Karadaku raporton nga Prishtina se sot pritet të nënshkruhen marrëveshje në fushën e drejtësisë, arsimit dhe bujqësisë.

Sot është duke u zhvilluar mbledhja mes dy qeverive Kosovë Shqipëria në Prishtinë.

Gazetarja e Abc, Linda Karadaku raporton nga Prishtina se sot pritet të nënshkruhen marrëveshje në fushën e drejtësisë, arsimit, bujqësisë dhe infrastrukturës.

Mbledhja e përbashkët e dy qeverive nuk është shkrirje akujsh mes Ramës dhe Kurtit, është interes  përbashkët, raporton Linda Karadaku, teksa thotë se  të dy liderët  janë të interesuar të tregojnë se marrëdhëniet mes tyre janë shumë të mira.

Pikat e marrëveshjes Kosovë Shqipëri.

Gazetarja e Abc, vëren gjithashtu se gjithmonë marrëveshjet Kosove Shqipëria kanë hasur problem me zbatimin e tyre, gjë që  nuik është hasur në marrëveshjet e nismës së Ballkanit të Hapur.

Ndër të tjera Karadaku thotë se në konferencën e përbashkët, pritet që Rama të pyetet për marrëdhënien e tij me  presidentin serb Aleksandër Vuçiç./abcnews.al/