Manikyrët që meshkujve nuk u pëlqen të shohin fare tek ne

schedule07:15 - 8 Prill, 2022

schedule 07:15 - 8 Prill, 2022

Qasja ndaj kromatologjisë ndryshon dukshëm midis burrave dhe grave.

Sigurisht, meshkujt nuk janë të vetëdijshëm për faktin që fuçia nuk është sinonim i ngjyrës rozë ose që e bardha nuk është e barazvlefshme me ngjyrë bezhë, por ka disa ngjyra që kur shihen në duart apo këmbët e një femre konsiderohen asgjë tjetër veçse lajkatare.

Përveç formës, të cilën e preferojnë me gjatësi të shkurtër dhe jo veçanërisht të theksuar, pasi urrejnë të shohin të ashtuquajturat “thonj shtrigash” me kallëpet e gjata të bajameve, nuk e konsiderojnë gripin aspak lajkatar. Variantet portokalli, të verdhë, bruz apo rozë nuk janë ndër të preferuarit e tyre.

Në përgjithësi, ata pranojnë se kanë një neveri ndaj intensitetit të papjekur që është shumë larg elegancës dhe thjeshtësisë, por është shumë afër ekzagjerimit.

Këto janë zgjedhje që i kujtojnë adoleshencën, ndërkohë që, në fakt, shpesh shoqërohen në mendjen e tyre me ekstremitete të pista, një vatër miliona mikrobesh dhe mosha në të cilën jetojmë e bën secilin prej nesh edhe më të ndërgjegjshëm për këtë çështje.

Meshkujt dëshmuan edhe një herë se në fund natyraliteti dhe gozhda franceze apo e kuqe do të bëjnë diferencën që do të masë më shumë në zemrat e tyre.

Po, po, sado lozonjare të jenë!/abcnews.al