Lucas Hernandez zgjidh problemin me burgun

schedule10:20 - 27 Tetor, 2021

schedule 10:20 - 27 Tetor, 2021

Lucas Hernández ka zgjidhur, për momentin, që mund ta çojë atë në burg . Seksioni 26 i Gjykatës Provinciale të Madridit ka lënë në fuqi ankesën e bërë nga futbollisti i Bayern-it kundër urdhrit të pranimit në burg për shkelje të dënimit dhe pezullon ekzekutimin e dënimit prej gjashtë muajsh të vendosur ndaj personit të dënuar.

Dënim që vjen me këto kushte: pezullim prej katër vjetësh, pezullimi kushtëzohet me dënimin e moskryerjes së një krimi të ri gjatë asaj periudhe dhe pezullimi kushtëzohet edhe me pagesën e gjobës që përcaktohet në 240 tarifa gjobë me një tarifë ditore prej 400 euro .

Çdo shkelje e këtyre detyrave mund të motivojë revokimin dhe ekzekutimin e dënimit të shqiptuar. r.t/abcnews.al