LSDM shpall zgjedhjet e brendshme në parti, kur mbahen

schedule08:18 - 27 Nëntor, 2021

schedule 08:18 - 27 Nëntor, 2021

Lidhja Social Demokrate në Maqedoninë e Veriut ka shpallur zgjedhjet e brendshme partiake. Sipas zëdhënëses së partisë Bogdanka Kuzevska, procedura për zgjedhje fillon që nesër dhe në këto zgjedhje kanë të drejtë të kandidohen të gjithë anëtarët e partisë të cilët i plotësojnë kushtet sipas statutit.

Zgjedhjet do të mbahen më 12 dhjetor. Ndërkohë përveç për kryetarit në këto zgjedhje brenda-partiake do të zgjedhen edhe organet tjera të partisë.