Lista Serbe bojkoton seancën plenare, dështon Projektligji për ndryshimin e Ligjit për Festat Zyrtare

schedule17:46 - 13 Dhjetor, 2021

schedule 17:46 - 13 Dhjetor, 2021

Përsëri ka dështuar Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Festat Zyrtare.

Ky projektligj nuk është hedhur në votim për shkak që për të nevojiten 2/3 edhe të deputetëve të komuniteteve joshumicë.

Përsëri ka dështuar Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Festat Zyrtare.

Ky projektligj nuk është hedhur në votim për shkak që për të nevojiten 2/3 edhe të deputetëve të komuniteteve joshumicë./Express