Ky burrë bën krijime të jashtëzakonshme ushqimore për vajzën e tij

schedule17:22 - 8 Prill, 2021

schedule 17:22 - 8 Prill, 2021

Michael Weeks, 37 vjeç, nga Britania e Madhe, u bë një baba i vetëm disa vjet më parë. Në përpjekje për të përballuar rolin e tij të ri, ai e bëri jetën e tij më të lehtë duke blerë ushqime të shpejta.

Por kur vajza e tij 4 vjeçare, Silya u bë e varur nga ushqimi i pashëndetshëm, ai vendosi të tregohej më i kujdesshëm për shëndetin e fëmijës. Michael ndryshoi plotësisht menunë e zakonshme, duke e zëvendësuar atë me perime, fruta, mish dietik dhe prodhime deti.

Krijime ushqimore nga Michael Weeks. Një baba beqar po bën krijime të bukura nga ushqimi për të inkurajuar vajzën e tij katër vjeçare për të ngrënë perime? përfshirë skena nga 'Frozen'. Shikoni historinë SWNS SWBRfood. Michael Weeks ka qenë duke zotëruar artin e prezantimit të ushqimit, duke përdorur ushqimin e tij për të krijuar shfaqje artistike që do t'i pëlqenin vajzës së tij Sylvia. 37-vjeçari tha se ai ishte lodhur nga i njëjti ushqim i vjetër frigorifer dhe marrjet që ai ushqente rregullisht vajzën e tij. Krijimet e Michael përfshijnë një Peppa Pig me bazë perimesh, një version bangers dhe pure të Olaf nga Frozen, dhe madje edhe një vakt të lumtur të McDonald bërë nga fruta. Drejtuesi i Procesit në Kundërmasat Chemring tha që kur filloi këtë udhëtim kuzhinës, ai e vuri re oreksin për krijimin e tij? dhe tani po shqyrton mundësinë e vendosjes së ideve të tij në një libër.

Dhe për të tërhequr vëmendjen e vajzës së vogël, nisi të gatuajë pjata përrallore, duke krijuar imazhe qesharake me kafshë dhe personazhe vizatimorë në pjatë. Ai i ndan kryeveprat e tij të kuzhinës me prindërit e tjerë në rrjetet sociale, dhe madje po mendon të botojë një libër të tërë me receta qesharake. /abcnews.al

Krijime ushqimore nga Michael Weeks. Një baba beqar po bën krijime të bukura nga ushqimi për të inkurajuar vajzën e tij katër vjeçare për të ngrënë perime? përfshirë skena nga 'Frozen'. Shikoni historinë SWNS SWBRfood. Michael Weeks ka qenë duke zotëruar artin e prezantimit të ushqimit, duke përdorur ushqimin e tij për të krijuar shfaqje artistike që do t'i pëlqenin vajzës së tij Sylvia. 37-vjeçari tha se ai ishte lodhur nga i njëjti ushqim i vjetër frigorifer dhe marrjet që ai ushqente rregullisht vajzën e tij. Krijimet e Michael përfshijnë një Peppa Pig me bazë perimesh, një version bangers dhe pure të Olaf nga Frozen, dhe madje edhe një vakt të lumtur të McDonald bërë nga fruta. Drejtuesi i Procesit në Kundërmasat Chemring tha që kur filloi këtë udhëtim kuzhinës, ai e vuri re oreksin për krijimin e tij? dhe tani po shqyrton mundësinë e vendosjes së ideve të tij në një libër.

Krijime ushqimore nga Michael Weeks. Një baba beqar po bën krijime të bukura nga ushqimi për të inkurajuar vajzën e tij katër vjeçare për të ngrënë perime? përfshirë skena nga 'Frozen'. Shikoni historinë SWNS SWBRfood. Michael Weeks ka qenë duke zotëruar artin e prezantimit të ushqimit, duke përdorur ushqimin e tij për të krijuar shfaqje artistike që do t'i pëlqenin vajzës së tij Sylvia. 37-vjeçari tha se ai ishte lodhur nga i njëjti ushqim i vjetër frigorifer dhe marrjet që ai ushqente rregullisht vajzën e tij. Krijimet e Michael përfshijnë një Peppa Pig me bazë perimesh, një version bangers dhe pure të Olaf nga Frozen, dhe madje edhe një vakt të lumtur të McDonald bërë nga fruta. Drejtuesi i Procesit në Kundërmasat Chemring tha që kur filloi këtë udhëtim kuzhinës, ai e vuri re oreksin për krijimin e tij? dhe tani po shqyrton mundësinë e vendosjes së ideve të tij në një libër.

Krijime ushqimore nga Michael Weeks. Një baba beqar po bën krijime të bukura nga ushqimi për të inkurajuar vajzën e tij katër vjeçare për të ngrënë perime? përfshirë skena nga 'Frozen'. Shikoni historinë SWNS SWBRfood. Michael Weeks ka qenë duke zotëruar artin e prezantimit të ushqimit, duke përdorur ushqimin e tij për të krijuar shfaqje artistike që do t'i pëlqenin vajzës së tij Sylvia. 37-vjeçari tha se ai ishte lodhur nga i njëjti ushqim i vjetër frigorifer dhe marrjet që ai ushqente rregullisht vajzën e tij. Krijimet e Michael përfshijnë një Peppa Pig me bazë perimesh, një version bangers dhe pure të Olaf nga Frozen, dhe madje edhe një vakt të lumtur të McDonald bërë nga fruta. Drejtuesi i Procesit në Kundërmasat Chemring tha që kur filloi këtë udhëtim kuzhinës, ai e vuri re oreksin për krijimin e tij? dhe tani po shqyrton mundësinë e vendosjes së ideve të tij në një libër.

Krijime ushqimore nga Michael Weeks. Një baba beqar po bën krijime të bukura nga ushqimi për të inkurajuar vajzën e tij katër vjeçare për të ngrënë perime? përfshirë skena nga 'Frozen'. Shikoni historinë SWNS SWBRfood. Michael Weeks ka qenë duke zotëruar artin e prezantimit të ushqimit, duke përdorur ushqimin e tij për të krijuar shfaqje artistike që do t'i pëlqenin vajzës së tij Sylvia. 37-vjeçari tha se ai ishte lodhur nga i njëjti ushqim i vjetër frigorifer dhe marrjet që ai ushqente rregullisht vajzën e tij. Krijimet e Michael përfshijnë një Peppa Pig me bazë perimesh, një version bangers dhe pure të Olaf nga Frozen, dhe madje edhe një vakt të lumtur të McDonald bërë nga fruta. Drejtuesi i Procesit në Kundërmasat Chemring tha që kur filloi këtë udhëtim kuzhinës, ai e vuri re oreksin për krijimin e tij? dhe tani po shqyrton mundësinë e vendosjes së ideve të tij në një libër.

Krijime ushqimore nga Michael Weeks. Një baba beqar po bën krijime të bukura nga ushqimi për të inkurajuar vajzën e tij katër vjeçare për të ngrënë perime? përfshirë skena nga 'Frozen'. Shikoni historinë SWNS SWBRfood. Michael Weeks ka qenë duke zotëruar artin e prezantimit të ushqimit, duke përdorur ushqimin e tij për të krijuar shfaqje artistike që do t'i pëlqenin vajzës së tij Sylvia. 37-vjeçari tha se ai ishte lodhur nga i njëjti ushqim i vjetër frigorifer dhe marrjet që ai ushqente rregullisht vajzën e tij. Krijimet e Michael përfshijnë një Peppa Pig me bazë perimesh, një version bangers dhe pure të Olaf nga Frozen, dhe madje edhe një vakt të lumtur të McDonald bërë nga fruta. Drejtuesi i Procesit në Kundërmasat Chemring tha që kur filloi këtë udhëtim kuzhinës, ai e vuri re oreksin për krijimin e tij? dhe tani po shqyrton mundësinë e vendosjes së ideve të tij në një libër.