Kuvendi përmes fotove: Politikë, modë, buzëqeshje dhe sherr

schedule14:20 - 14 Tetor, 2021

schedule 14:20 - 14 Tetor, 2021

Seanca e sotme plenare në Kuvendin e Shqipërisë nuk është karakterizuar vetëm nga debati i fortë mes shumicës dhe opozitës, por edhe nga lëvizjet brenda grupeve parlamentare, pëshpërimat mes deputetëve. Si gjithmonë vëmendjen e tërhoqi edhe veshja e deputetëve.