Kujdes! Këto janë gjërat që i largojnë gratë nga burrat

schedule12:37 - 6 Prill, 2021

schedule 12:37 - 6 Prill, 2021

Shumica e grave janë të interesuara për pamjen e jashtme dhe natyrisht ka shumë gjëra që i bëjnë burrat tërheqës dhe romantikë në sytë e grave.

Por ka disa gjëra ose veprime të gabuara që ata bëjnë dhe janë krejtësisht të kundërta, kështu që shumë gra nuk i pëlqejnë ato.

Në këtë artikull, ne do të rishikojmë gjërat më të rëndësishme që i largojnë gratë nga burrat:

Flokë të dendur

Burrat mendojnë se dendësia e flokëve në zonën e fytyrës, gjoksit dhe shpatullave është e preferuara për gratë, por në fakt kjo çështje është relative dhe ndryshon nga një grua në tjetrën.

Fishkëllima

Disa burra përdorin fishkëllimën për të rrotulluar, por ka gra që e shohin fishkëllimën si një bezdi dhe zvogëlojnë shtatin e këtij djali.

Kontrolli

Disa burra e shohin që kontrolli dhe marrja e vendimeve në emër të gruas së tij është një formë xhelozie, por në fund të fundit është kontrolluese dhe aspak romantike.

Mburrja

Disa burra përdorin mburrjen, qoftë në punë apo në cilësi personale, për të tërhequr gratë. Ka disa gra që mendojnë se mburrja është një lloj egoizmi dhe dashurie për veten.

Komplimente të ekzagjeruara

Fjalët e thjeshta dhe të mira janë romantike për shumicën e grave; edhe komplimentet e ekzagjeruara nuk funksionojnë për disa./abcnews.al