Ku shkojnë fondet e BE? Ndiqeni sonte në Piranjat dhe T7, ora 22:01

schedule19:12 - 4 Dhjetor, 2022

schedule 19:12 - 4 Dhjetor, 2022

Bashkimi Europian dhe organizata të tjera ndërkombëtare japin fonde zhvillimi për Shqipërinë. Këto fonde të taksapaguesve europianë synojnë të përmirësojnë cilësinë e demokracisë shqiptare dhe të zhvillojnë ekonominë.

Por a shkojnë fondet atje ku duhet? A janë gjithmonë të njejtat organizata që përfitojnë këto fonde? A është shndërruar ky i shoqërisë civile në një biznes goxha fitimprurës?

Në rastin që Piranjat do ju tregojnë, një rrjet familjar thith fonde europiane nën maskën e ekologjisë apo demokracisë.  Na ndiqni sonte në orën 22:01 në ABC News dhe kanalin T7 në Kosovë. Po ashtu mund të na ndiqni në kanalin tonë zyrtar në Yotube Piranjat Official, si dhe në rrjetet tona sociale.