Krushku i parë Rama, kanë dalë gjëra nga deti në Lezhë, parti alienësh? Ndiqni lajmet “Skiç”

schedule22:16 - 22 Janar, 2021

schedule 22:16 - 22 Janar, 2021

A jeni të sigurt që i keni parë mirë lajmet? Mos ju ka shpëtuar ndonjë gjë? Mos iu ka ikur ndonjë gjë skiç?

Edhe po iu ka ikur, është emisioni “Bardh a Zi” nga Ornela Gaçe dhe Erion Kristo për t’ua ngulitur mirë.

 

Ndiqni “Lajmet skiç” trajtuar ndryshe, me humor dhe ironi./ db/Abcnews.al