Kreativiteti i 12 njerëzve kalon çdo pritshmëri tonën

schedule21:23 - 14 Shtator, 2021

schedule 21:23 - 14 Shtator, 2021

Performanca e tyre është e përsosur dhe mendimet e tyre janë të reja. Ne admirojmë mjeshtërinë unike të individëve kudo. Edhe ne kënaqemi duke u treguar lexuesve tanë! Këtë herë kemi 20 persona që meritojnë vëmendje të caktuar për krijimet e tyre të shkëlqyera.

#1 Pishina e këtij Van Gogh.

#2 “Nëna ime përgatiti një ekspozitë me fruta ananasi.”

#3 Pemët po rriten në formë në mënyrë që të ulen.

#4 “Unë kam krijuar një fustan të formës së picës.”

#5 “Një Nintendo është shndërruar në Televizionin tim.”

#6 “Unë kam ndërtuar një gjë, e kam ngatërruar disi, por kjo është në rregull.”

#7 “Për të thithur dritën e dukshme për të lëshuar dritë një nga vathët që kam prodhuar me metale dhe shkëlqim ngjyrash.”

#8 “Koleksioni i bimëve i shtëpisë sime me grep!”

#9 “Sot më duhet të vizatoj luleshtrydhe në kokën time!”

#10 “Fushatë e zgjuar në anë të rrugës për t’i bërë njerëzit më të vetëdijshëm kur ngasin në telefonin tuaj…. Duajeni atë! ”

#11 “Unë krijova një armlet pemësh dhe disa rruaza lepidolite me pak tela bakri.

#12 “Unë krijova në dyshemenë time të kuzhinës një galaktikë sekrete ndriçuese.”

/abcnews.al