Kosovë, Ekrem Mustafa është ministri i ri i Brendshëm

schedule14:55 - 16 Tetor, 2018

schedule 14:55 - 16 Tetor, 2018

Ekrem Mustafa është emëruar zyrtarisht si ministër i punëve të brendshme në Kosovë. Pas këtij vendimi, u bë dhe dorëzimi idetyrës nga ish ministri Bejtush Gashi. Gjatë ceremonisë së dorëzimit të detyrës, të dy diskutuan për punën dhe çështjet kryesore që kanë të bëjnë me Ministrinë e Punëve të Brendshme.
Ish-ministri Bejtush Gashi uroi Mustafën për detyrën e re të ministrit të Punëve të Brendshme. Mustafa është ministri i tretë që emërohet në krye të kësaj ministrie, në qeverinë Haradinaj./abcnews.al