Konferenca e Kryetarëve përcakton kohën e debatit: Çdo deputet mund të flasë 10 minuta

schedule15:32 - 15 Shtator, 2021

schedule 15:32 - 15 Shtator, 2021

Në mbledhjen e sotme të drejtuar nga Lindita Nikolla, Konferenca e Kryetarëve ka përcaktuar kohën e debatit gjatë seancës plenare të datës 16 shtator,  për miratimin  e Programit Politik dhe përbërjes së Këshillit të Ministrave.

Në fillim të mbledhjes, Kryetarja e Kuvendit, u uroi anëtarëve të Konferencës suksese në detyrën e tyre gjatë Legjislaturës së X të Kuvendit të Shqipërisë.

Konferenca vendosi që koha e debatit të jetë pa limit. Çdo deputet ka të drejtën e diskutimit 10 minuta.

Mbështetur në vendimin e Komitetit Teknik të Ekspertëve, seanca plenare do të zhvillohet duke respektuar rregullat e mbrojtjes nga pandemia Covid-19.