Kjo erëz mund të bëjë një ndryshim në rrobat tuaja

schedule20:25 - 28 Shtator, 2021

schedule 20:25 - 28 Shtator, 2021

Pak nga pak është koha për të marrë verën dhe për të dalë nga dimri.

Sidoqoftë, gjithmonë një nga mendimet është mola dhe si ta shmangim atë. Është e vërtetë se kur ruajmë rrobat e dimrit ose të verës dhe nuk kemi marrë masat e duhura për t’i mbrojtur ato, mola bën të shfaqet. Sidoqoftë, ekziston një zgjidhje për ta hequr qafe atë dhe madje fshihet në dollapin tuaj të kuzhinës. Edhe nuk është tjetër veçse karafil.

Pra, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni copa të tëra karafilësh midis rrobave tuaja, në xhepat tuaj dhe kudo tjetër që mundeni. Është një nga insektet më efektive të erëzave dhe garanton që rrobat tuaja do të mbrohen për sa kohë që ruhen./abcnews.al