Këto janë tre fjalët që përdorin ata që gënjejnë shumë

schedule22:31 - 21 Tetor, 2021

schedule 22:31 - 21 Tetor, 2021

A e dini, që sipas psikologëve, ata që thonë shumë gënjeshtra përdorin tre fjalë kyçe?

1. Të them të vërtetën

Kjo parathënie do të thotë që ju ndoshta nuk do të dëgjoni të vërtetën absolute pasi thjesht ju përgatit që të pranoni atë që ju thotë si të vërtetë.

2. Gjithmonë dhe kurrë (me tepri)

Njerëzit që thonë shumë gënjeshtra priren t’i përdorin fjalët ‘gjithmonë’ dhe ‘kurrë’. Për të theksuar dhe bindur për atë që ata thonë.

3. Sinqerisht

Një tjetër fjalë që shpesh fsheh një njeri që gënjen shumë. Pra, jini gjithmonë dyshues. /abcnews.al