Këshilla që fëmija juaj të mos ketë frikë nga deti

schedule20:45 - 9 Korrik, 2021

schedule 20:45 - 9 Korrik, 2021

Edhe pse deti është i dashur nga të rinjtë dhe të moshuarit, ka fëmijë që nuk e pëlqejnë shumë.

Lexoni disa këshilla për ta ndihmuar fëmijën tuaj të ndalojë të ketë frikë nga deti shpejt dhe pa rënkuar!

  • Preferoni plazhet e cekëta me rërë.
  • Afrohuni ujit të detit, ngadalë, ditë për ditë.
  • Luaj me të aty ku vala prishet me kovat e tij.
  • Mos u përpiqni ta detyroni fëmijën të futet në det
  • Kur të jeni i sigurt se fëmija ka ndaluar së qeni frikë nga uji, merreni atë në dorë dhe ecni në detin e cekët pasi t’i keni vendosur për herë të parë krahët./abcnews.al