Kemi per t’ju nxjerrë me polici: Rama paralajmëron laçianët që nuk dalin nga pallati i pabanueshëm

schedule11:55 - 14 Dhjetor, 2019

schedule 11:55 - 14 Dhjetor, 2019

Kryeministri Edi Rama ndodhet tani në Laç për të parë situatën pas tërmetit nga afër.

Teksa ishte duke inspektuar godinat e dëmtuara, kryeministri ka parë se në to qendronin ende banorë edhe pse ishin shpallur të pabanueshme.

Duke iu drejtuar atyre, Rama i pyeti se përse po qendronin aty duke marrë përgjigje faktin se në hotele nuk kishte vende.

Biseda:

Rama: Pse rrini aty? Shkoni atje ku ju kemi thënë.

Banorja: Kemi ikur se nuk ka vende

Rama: Të merrni bonusin e qerasë dhe të shkoni. Hajde se ju nxjerrim ne me polici

Disa prej ekspertëve që shoqëronin Ramën thane se banorë të ndryshëm hiqnin letra e vendosura në pallate që ndalojnë hyrjen duke u futur më pas në to.