Ka një gjë që burrat vënë mbi dashurinë, çfarë kërkojnë nga një grua

schedule12:17 - 13 Maj, 2022

schedule 12:17 - 13 Maj, 2022

Kur doni të kuptoni mendjen e burrave dhe të bëni bëni biseda të pafundme për atë që ata duan në të vërtetë nga një grua, me siguri do të mendoni se kërkojnë thjesht një vajzë të bukur.Edhe pse dashuria është po aq e rëndësishme si për burrat ashtu edhe për gratë, ka diçka tjetër që ata vendosin mbi gjithçka.

Seksi ndoshta? Përgjigje e mirë, por e gabuar! Ajo që vërtet duan meshkujt nga çdo femër që hyn në jetën e tyre është respekti. Si grua, duhet të kuptoni se nëse e trajtoni partnerin tuaj në mënyrë të vrazhdë dhe vrazhdë, nuk do të jeni kurrë në gjendje të ndërtoni një marrëdhënie të shëndetshme.

Qoftë një shaka për diçka që nuk është e mirë apo një kritikë e ashpër, nëse nuk jeni të kujdesshëm në mënyrën se si shpreheni, mashkulli mund të ndiejë se nuk e respektoni dhe kjo do të ndikojë në imazhin që ai ka për ju. Ai mund të ndjejë se nuk e admironi atë dhe nuk e konsideroni si të denjë për t’ju ofruar gjithçka.

Natyrisht, kjo nuk do të thotë se duhet ta trajtoni atë sikur të ishte një fëmijë që ka frikë se mos lëndohet. Si të shmangni keqkuptimet? Kushtojini vëmendje tonit të zërit dhe fjalëve që zgjidhni dhe tregojini se edhe nëse gabon, ju vazhdoni ta respektoni dhe ta admironi.

Nëse e bëni këtë, ai do të ndiejë se dashuria juaj është e vërtetë dhe kështu ai do të jetë në gjendje të hapet para jush. Ai do të ndiejë se ju e pranoni si mashkull dhe kjo është baza më e mirë për një marrëdhënie dashurie dhe mbështetje reciproke që do të zgjasë. /abcnews.al