Juncker përshëndet kryeministren May me një vallëzim

schedule13:59 - 10 Tetor, 2018

schedule 13:59 - 10 Tetor, 2018

Jean Claude Juncker, presidenti i Komisionit Europian ka vendosur të përshëndesë kryeministren e Britanisë së Madhe me një kërcim. Ai e ka imituar atë duke i konfirmuar gazetarëve se kërcimi i tij ishte pikërisht një homazh për May.

Një piano që luan në sfond dhe një kërcim i shpejtë. Në këtë mënyrë presidenti i Komisionit Europian, Jean Claude Juncker, ka zgjedhur të prezantohet në skenën e komitetit europian të rajoneve para se të mbante fjalën e tij.

Gazetarët e shumtë të pranishëm vunë re menjëherë ngjashmërinë e kësaj performance me atë të kryeministres britanike Theresa May në kongresin e konservatorëve.

Kjo e fundit nën tingujt e “Mbretëreshës Kërcimtare” të grupit të njohur ABBA, mori shumë buzëqeshe dhe duartrokitje nga plateja. Dhe vetë Junker konfirmoi për gazetarët se kërcimi i tij ishte pikërisht një homazh për kryeministren e Britanisë së Madhe./abcnews.al