Ju ndoshta e keni mbajtur gabim renden kur keni prerë djathin prej vitesh

schedule19:19 - 24 Nëntor, 2021

schedule 19:19 - 24 Nëntor, 2021

E kush nuk ka pasur rastin të provojë të presë djathin në pjatë dhe të lërë gjysmën e sasisë jashtë saj.

Ashtu si fërkimi në një enë tjetër me të njëjtin efekt. Ajo që mund të mos e dini është se mënyra se si ne e bëjmë këtë punë mund të jetë fajtor. Dua të them, a keni fërkuar djathin e gabuar në rende për kaq shumë vite? Përgjigjen e ka dhënë një përdorues i Twitter-it i cili ka bërë zbulimin dhe ka treguar mënyrën e thjeshtë dhe efektive. Fillimisht duhet të vendosni renden horizontalisht dhe sasinë e djathit që do të mblidhet për ta hedhur në pjatë. 

Fotot e mëposhtme mund t’ju ndihmojnë të kuptoni zgjidhjen e thjeshtë dhe të mos e lini djathin të shkojë dëm:

/abcnews.al