Jeni në muajt e parë të një lidhjeje? Këto sjellje të partnerit janë “flamuj të kuq”

schedule12:39 - 23 Janar, 2022

schedule 12:39 - 23 Janar, 2022

Fillimi i një marrëdhënie romantike shpesh quhet “faza e muajit të mjaltit” për një arsye. Është një ndjenjë e këndshme, njohja dhe gjërat pozitive që sjell. Kur gjithçka është e re dhe emocionuese, është e natyrshme të shohësh vetëm gjëra pozitive dhe të refuzosh “flamujt e kuq” si asgjë të tmerrshme.

Sigurisht, të gjithë kanë të meta, ndaj nuk mund të presim që partneri ynë të jetë perfekt, por ka disa gjëra që duhet t’i kushtojmë vëmendje dhe të mos i injorojmë.Për shembull, nëse një person tregon sjellje të caktuara në tre muajt e parë të një lidhjeje, mund të jetë një tregues se lidhja nuk do të shkojë mirë.

Kujdes nga këta flamuj të kuq

Këshilla e parë është t’i kushtoni vëmendje mënyrës sesi partneri juaj i mundshëm i trajton njerëzit e tjerë. Për shembull, ajo thotë shumë për karakterin e një personi nëse ai është i pasjellshëm dhe mospërfillës me njerëzit përreth tij.

Një tjetër shenjë e madhe paralajmëruese është nëse personi me të cilin po takoheni po përpiqet të krijojë një distancë midis jush dhe miqve tuaj dhe anëtarëve të familjes. Pyetjet e besimit dhe dyshimet e pajustifikuara janë gjithashtu flamuj të kuq.

Edhe nëse partneri juaj është tradhtuar në një lidhje të mëparshme, nuk është në rregull që ata t’ju bëjnë të ndiheni sikur nuk jeni të denjë për besimin e tyre. Kjo është diçka për të cilën duhet të punojnë përpara se të hyjnë në një marrëdhënie të re. /abcnews.al