Ja sa kohë duhet të qëndroni në një lidhje para se të martoheni

schedule19:46 - 26 Shkurt, 2021

schedule 19:46 - 26 Shkurt, 2021

Koha nuk mund të konsiderohet si një faktor vendimi shumë i rëndësishëm për t’u martuar. Koha dhe mënyra se si kaloni duke njohur njëri-tjetrin është e një rëndësie të madhe për një marrëdhënie në çift. Ekspertët rekomandojnë një periudhë 12-18 muaj për të marrë vendimet e duhura.

Një nga problemet më të mëdha që njerëzit kanë kur marrin një vendim për divorc është se kanë sisteme të ndryshme vlerash. Para se të martohen, çiftet duhet të njihen me njëri-tjetrin  dhe të shkëmbejnë ide rreth së ardhmes dhe dëshirës ku do të jetojnë. Ata duhet të identifikojnë përfshirjen e fëmijëve dhe të diskutojnë çështjet financiare.

Është e rëndësishme gjithashtu mënyra se si reagoni dhe argumentoni gjatë një debati. Mënyra se si një çift lufton ka një rëndësi të madhe për suksesin dhe mirëmbajtjen e një marrëdhënieje. Çiftet e lumtura nuk janë pa konflikte, por ata i trajtojnë argumentet e tyre ndryshe nga ata që ndihen të palumtur. /abcnews.al