I shpërtheu shishja me ujë të nxehtë, adoleshentja pëson djegie të rënda

schedule19:42 - 6 Dhjetor, 2022

schedule 19:42 - 6 Dhjetor, 2022

Një adoleshente me aftësi të kufizuara ka mbetur me djegie të shkallës së tretë pasi shishja me ujë të nxehtë shpërtheu në këmbën e saj. Nëna e saj, Claire Hattam i mbushi së bijës 18 vjeçare shishen me ujë të nxehtë për të qetësuar dhimbjet e saj por pak minuta më vonë plasi.

Ajo e dërgoi të bijën në spital, e cila vuan nga autizmi dhe sindroma Ehlers-Danlos, pasi kishte dhimbje torturuese. “Ajo ka pësuar djegie të shkallës së dytë dhe të tretë në të gjithë këmbën e saj. Ajo është pak më mirë tani dhe është në shtëpi por kemi marrë hua një karrige me rrota.”, tha e ëma.

Georgia Hattam ka mbetur me djegie të shkallës së tretë pasi shishja e saj me ujë të nxehtë shpërtheu mbi këmbën e saj Georgia Hattam (në foto), 18 vjeç, vuan nga autizmi dhe sindromat Ehlers-Danlos - një grup kushtesh që shkaktojnë nyje shumë fleksibël dhe elastike dhe të brishtë

Nëna e Gjeorgjisë, Claire Hattam tha se e gjeti vajzën e saj në ulje me djegie të rënda në këmbë pasi shishja e ujit të nxehtë (foto) shpërtheu mbi të.