Hoti i kërkon VV dhe PDK-së nga një përfaqësues për takimin në SHBA

schedule17:04 - 26 Gusht, 2020

schedule 17:04 - 26 Gusht, 2020

Kryeministri Avdullah Hoti ka kërkuar nga partitë opozitare që t’i propozojnë dikë, për marrë me vete në takimin me Serbinë në Shtëpinë e Bardhë.

Hoti ende nuk e ka caktuar delegacionin me të cilin do të udhëtojë në Uashington për takimin e 4 shtatorit, por thotë se ai do të jetë gjithëpërfshirës.

“Jemi duke e finalizuar delegacionit, që kryesohet nga unë, në bazë të Kushtetutës. Do të përfshihen të gjithë, pa përjashtim”, ka thënë kryeu ka dërguar lëtër partive opozitare, Lëvizja Vetëvendosje e PDK-së për t’i propozuar përfaqësues që do të përfshiheshin në delegacion.

“Unë sot për informimin tuaj kam dërguar letra te partitë opozitare që të propozojnë përfaqësuesit e tyre. Do të jem i hapur që të krijojmë një ekip gjithëpërfshirës të të gjitha forcat politike”, është shprehur ai.