Himarë, Goro: Do të rishikohet i gjithë dokumentacioni për pronat. Dita e enjte afati i dorëzimit

schedule10:42 - 27 Tetor, 2017

schedule 10:42 - 27 Tetor, 2017

Kryetari i Bashkisë së Himarës në takim me përfaqësues të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, te Hipotekës së Vlorës dhe ALUIZNI-t u vendos rishikimi i gjithë dokumentacionit për ata banorë që pretendojnë tituj pronësie në objektet që prekn nga projekti i rikualifikimit urban. Kryetari i Bashkisë Goro bëri apel që dita e enjte e javes se ardhshme eshte afati i dorezimit te dokumenteve . Zyrtaret e larte te shtetit garantuan banoret e Himares se qeveria shqiptare i ka marrë të gjitha masat, ka nxjerrë dhe fondin e dëmshpërblimit duke llogaritur sikur të gjithë pronarët do të hipotekojnë pronat e tyre.