Hetimet për “DH Albania”, reagon Sekretariati Teknik

schedule21:55 - 9 Janar, 2019

schedule 21:55 - 9 Janar, 2019

Sekretariati Teknik i Komisionit të Posaçëm të Licensimit ka reaguar pas investigimit të Zërit të Amerikës, sipas të cilit kompania “DH Albania” është ndihmuar nga administrata shqiptare.

Në njoftimin thuhet se nga ky komision është zbatuar procedura ligjore dhe mbledhja e datës 30 Korrik 2018, ka marrë në shqyrtim aplikimin e shoqërisë “DH Albania” për njëhsimin e licencës së huaj, vetëm pasi shoqëria ka plotësuar të gjithë dokumentacionin ligjor të kërkuar, përfshirë edhe dokumentin e pretenduar nga “Zëri i Amerikës”, aktin e regjistrimit në QKB.

“Fillimi i procedurës së aplikimit deri në kalimin e dosjes për vendimmarrje drejt Komisionit, subjektet sipas ligjit kanë të drejtën të depozitojnë dokumente plotësuese në funksion të aplikimit të tyre”, thuhet në njoftimi.

Në fund të reagimit thuhet se është Sekretariati që shqyrton dhe relaton drejt Komisionit vendimmarrës vetëm aplikimet, të cilat rezultojnë me dosje të plotë, të dokumentacionit ligjor të kërkuar. /abcnews.al