Hera e parë që fle me të, kjo është arsyeja më e rëndësishme për ta vonuar

schedule13:25 - 1 Tetor, 2022

schedule 13:25 - 1 Tetor, 2022

Gjumi është një moment jashtëzakonisht personal i njeriut. Bëhet fjalë për shpengimin nga ritmet e çmendura dhe të shpejta të përditshmërisë, stresin e kapjes së çdo gjëje, lodhjen nga detyrimet.

Megjithatë, kur vjen momenti për të zhvilluar një lidhje të re romantike, dilema e pyetjes “pas sa kohë duhet të fle me të” rritet në mendjen tuaj dhe kjo nuk do të thotë të largoheni lehtë.

Por llogaritë janë të parëndësishme kur vendosni dëshirat dhe ndjenjat tuaja mbi çdo gjë tjetër.

Por kur është koha më e mirë për të fjetur dhe zgjuar me të?

Përgjigja ka të bëjë me të ashtuquajturën lidhje! Lidhja që ndjeni me personin me të cilin do të ndani shtratin rritet në momentin kur filloni të ndiheni rehat me të pas marrëdhënies seksuale. Menjëherë pas kësaj, pak kontakte të vazhdueshme, pak zgjime gjatë natës dhe pak nga momenti i parë që hap sytë në mëngjes, të gjitha bashkohen për të shtuar lidhjen e ndaluar të fillimit.

Pra, nëse jeni pjesë e kategorisë romantike dhe të ndjeshme, kjo është një arsye për ta vonuar këtë proces pak më gjatë. Në fund të fundit, e mira është vonë, testi i marrëdhënies mund të ketë kaluar dhe njohja juaj do ta ketë kaluar tashmë me sukses fazën e intimitetit./abcnews.al